>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екс-гравець "Динамо": в Україні мені не потрібен захист, про який каже Путін

Росія просто захоплює територію

Екс-гравець "Динамо": в Україні мені не потрібен захист, про який каже Путін
Фото: EPA/UPG

Колишній гравець київського "Динамо" Артем Яшкін заявив, що йому і його родині захист з боку Росії не потрібен:

"Особисто я не стикався ні з бандерівцями, ні з фашистами. Це не означає, що таких явищ немає в принципі, але мені не потрібен захист, про який каже російська влада. І моїй дружині, яка живе тут з російським паспортом, теж не потрібен. Думаю, що і люди в Криму його не потребують.

Все, що відбувається, - неправильно. Може, це якесь весняне загострення мізків. Всі дії Росії - це захоплення території, і нічого більше. Крим для Росії - стратегічний об'єкт, а про людей ніхто не думає. У цьому причина всього, що відбувається".

Нагадаємо, що Артем Яшкін народився і виріс в Росії. У 1998 році перейшов у київське "Динамо", а невдовзі отримав від Валерія Лобановського пропозицію змінити громадянство і виступати за збірну України. 2 вересня 2000 року він дебютував у складі збірної України у двобої проти збірної Польщі. Проте далі кар'єра півзахисника пішла на спад. Через травми і проблем з дисципліною футболіст покинув "Динамо" і грав за "Шинник", "Чорноморець" і "Даугаву". Всього за збірну України Артем провів 8 ігор.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram