>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Попов і Данилов готові піти з ФФУ

У Будинку футболу чекають на аудиторів

Попов і Данилов готові піти з ФФУ
Анатолий Попов
Фото: shahta.org

Віце-президент ФФУ Анатолій Попов розповів про рішення провести фінансовий аудит під час розширеного засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України.

"Мені зателефонував президент Прем'єр-ліги Віталій Данилов і сказав, що він повністю підтримує мою вимогу проведення аудиту. Враховуючи звинувачення Конькова на його адресу, Данилов вимагатиме аналізу і своєї діяльності на посаді віце-президента Федерації футболу України.

Ба більше, він заявив, що готовий виділити власні кошти, щоб оплатити послуги аудиту. Якщо виявлять порушення, то Данилов, як і я, готовий піти у відставку, відшкодувати весь збиток і більше не працювати у футболі. У нього буде вимога, щоб і Коньков вчинив так само. Плюс: якщо аудит виявить порушення Анатолія Дмитровича, то він повинен буде відправити кошти за аудит на розвиток дитячо-юнацького футболу і повернути решту грошей, які він незаконно взяв із каси ФФУ", - заявив Попов в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, раніше "колектив ФФУ" написав відкритого листа, в якому звинуватив Анатолія Конькова у фінансових махінаціях і корупції. У відповідь президент ФФУ звинуватив Попова і Данилова в крадіжці фінансів ФФУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram