>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гомес і Соуза залишаються гравцями "Металіста"

Харків покинув лише Жажа

Гомес і Соуза залишаються гравцями "Металіста"
Алехандро Гомес
Фото: metalist.ua

Алехандро Гомес і Дієго Соуза не покидали "Металіст". Про це заявив виконувач обов'язків головного тренера харківської команди Ігор Рахаєв.

"Жодноївтечі з боку Гомеса не було. Хоча його дійсно в Харкові зараз немає. Аргентинець ще перед грою з "Ворсклою" відпросився на кілька днів, щоб відвезти родину на батьківщину. Про те, що він поїде і не повернеться, мова не йшла, розмова була тільки про сім'ю. Тому Гомес залишається гравцем "Металіста" і ми очікуємо, що у вівторок-середу він вже буде в Україні. Принаймні, з гравцем була саме така домовленість.

Щодо Соузи, то він виїхав на медобстеження через травму. Бразилець і так не може брати участі в першому турі через дискваліфікацію, тому ми його відпустили, щоб він підлікував досить серйозну травму, через яку вибув кілька тижнів. З усіх чуток можу тільки підтвердити, що офіційно покинув команду Жажа, який виступатиме в "Куритибі". Всі інші легіонери на місці, готуються до матчу і ніхто бажання залишити Україну через обставини в країні не висловлював", - цитує Рахаєва Xsport.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram