>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шустікова звільнили з ЦСКА, тому що він п'є як чіп, - Уткін

У Василя стало на одного "ворога" більше

Шустікова звільнили з ЦСКА, тому що він п'є як чіп, - Уткін
Фото: livesport.ru

У п'ятницю в тренерський штаб московського ЦСКА увійшов Сергій Овчинніков. Один із кращих воротарів Росії 90-их років замінив у команді Леоніда Слуцького Сергія Шустікова.

Відомий російський коментатор Василь Уткін розповів своє бачення ситуації:

"Я візьму на себе рішучість сказати про це, тому що ситуація критична. Сергій Шустіков п'є як чіп. І пішов він із ЦСКА саме тому, що це вже неможливо було терпіти. У Шустікова критична ситуація в житті. Я не знаю, скільки витримає його організм, але, наскільки я знаю, він вже залишився без сім'ї, а тепер ще й без місця роботи. Це біда. Йому треба допомогти".

Шустікова такий спіч Уткіна здивував і шокував:

"Я навіть не розумію, як на це відповісти. Звідки він все це взяв? Він хіба спілкувався зі мною? Ні. Подзвонили б мені, запитали, як я себе почуваю, над чим працюю - я б все спокійно розповів. А йому блискавка в голову вдарила, з неба все взяв і сказав, що від мене пішла дружина, що я живу сам, що я спиваюся. Але звідки у нього ця інформація? Або його просто хтось попросив це сказати? Щоб скомпроментували мене? Тоді інша справа. Тому що інших версій у мене немає. Я живу в сім'ї і нормально себе почуваю.

Я взагалі в шоці перебуваю. Мені дружина сьогодні відкрила сайт і показала новину. Я сам ці сайти не читаю. Як Преображенський сказав: "Не читайте до обіду...". Тому я просто був у шоці. Розумієте, ясно, що я не ідеальна людина. Не без гріха - у всіх буває. Але писати, що я напиваюсь, що мій організм не витримує, що від мене всі пішли... Яке він взагалі право має чіпати мою сім'ю, моїх дітей? Навіщо все це було сказано - я не розумію".

За

значимо, що Шустіков працював зі Слуцьким ще в "Москві" п'ять років тому. Прийнявши ЦСКА, Слуцький наполіг на запрошенні Сергія. Хоча фани армійців були категорично проти, оскільки Шустіков є легендою московського "Торпедо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram