>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Цьогоріч Екклстоун ставить на Хемілтона

Феттелю в новому сезоні на перемогу розраховувати важко

Цьогоріч Екклстоун ставить на Хемілтона
Льюис Хэмилтон
Фото: EPA/UPG

На думку більшості фахівців, фаворитами в боротьбі за титул чемпіона в "Формулі-1" цього року стануть пілоти Mercedes. Берні Екклстоун пішов ще далі: за словами 83-річного британця, майбутній сезон стане роком Льюїса Хемілтона.

"Льюїс Хемілтон виграє першу гонку в Австралії, а також стане чемпіоном світу, адже у нього краща машина, і він вже вигравав титул.

Феттель? Якщо його машина дасть йому шанс, то він краще за всіх адаптується до нових правил, якими б складними вони не були", - заявив Берні Екклстоун в інтерв'ю Sport Bild.

Зазначимо, що через численні проблеми на тестах Себастьян Феттель, швидше за все, вперше з 2009 року вибув з числа претендентів на перемогу в гонці. Проте, багато хто вважає, що Red Bull Racing зуміє швидко повернутися в боротьбу. В інтерв'ю Sport Bild спортивний консультант компанії Хельмут Марко заявив, що команда підготувала нові рішення до першої гонки сезону.

"Враховуючи результати тестів у Бахрейні, в Австралії ми будемо радіти, якщо просто заробимо очки, - сказав Хельмут Марко. - Команда знає, що машина конкурентоспроможна, але наскільки ефективний мотор, стане ясно, тільки якщо він дійсно працюватиме. Вирішальну роль зіграє нове програмне забезпечення, створене нашими інженерами для Renault. Воно вперше буде використано в Мельбурні".

Нагадаємо, новий сезон стартує 16-го березня гонкою в Австралії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram