>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Зеніт" провів переговори із Газзаєвим

У Санкт-Петербурзі мислять нестандартно

"Зеніт" провів переговори із Газзаєвим

Валерій Газзаєв може очолити пітерський "Зеніт". Керівництво клубу вже провело попередню розмову із самим наставником. Однак наразі не відомо, йдеться про довгострокову співпрацю чи про короткочасну - до кінця чемпіонату. Остаточного рішення ще не ухвалено.

Нагадаємо, сьогодні боси "Зеніту" звільнили італійського тренера Лучано Спаллетті. Наразі виконувачем обов'язків головного тренера "Зеніту" призначено українця Сергія Семака, який не зможе керувати командою повноцінно через відсутність ліцензії PRO.

Зазначимо, Газзаєва вважають найуспішнішим російським тренером. Валерій Георгійович на чолі ЦСКА вигравав Кубок УЄФА і чемпіонат Росії. Також наставник приводив до чемпіонства владикавказьку "Аланію". Торік Газзаєв знову очолив "Аланію", але врятувати команду від вильоту в перший дивізіон не зумів. Раніше Валерій Георгійович безуспішно працював у київському "Динамо". Останнім часом Газзаєв, очоливши оргкомітет Об'єднаного чемпіонату, просуває ідею створення ліги СНД. За "об'єдчемпом" і "Зенітом" стоїть "Газпром".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram