>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мастерс в Індіан-Веллсі: Долгополов догрався до Надаля, Стаховський сходить

Одному українцеві вдалося підтвердити клас, а інший наразі не заслужив на повернення в ТОП-50

Мастерс в Індіан-Веллсі: Долгополов догрався до Надаля, Стаховський сходить
В Дубае Стаховский без шансов проиграл Томашу Бердыху, в Индиан-Уэллсе - Гаэлю Монфису
Фото: EPA/UPG

У другому колі Мастерсу в Індіан-Веллсі Олександр Долгополов (31-й у світі) з невеликими пробуксовками переграв Тіма Смичека (105-й).

У стартовій партії українець програвав із брейком, але відразу ж відновив рівновагу, а на тай-брейку повів 5:0 і вже не віддав переваги.

Другий сет почався із брейку від Довгополова. Втім, в 6-му геймі українець дозволив суперникові зробити зворотний брейк. Але вже за рахунку 4:4 Сашко знову зробив "брейк", а потім виграв з першого ж матчболу.

Підсумок - 7:6 (7:3), 6:4. У Сергія Стаховського (83-й) суперник був складнішим - Гаель Монфіс (25-й). І якщо в матчах із суперниками свого калібру Стахо збоїв уже майже не допускає, то от із представниками топ-30 йому змагатися важко. Сергій двічі брав подачу суперника, але аж п'ять разів програв свою. У підсумку - 2:6, 4:6.

Додамо, що Роджер Федерер (8-й) спробував створити собі проблеми в поєдинку з Полем-Анрі Матьє, але його план провалився - 6:2, 7:6 (8:6) на користь Великого.

А от Рафа Надаль (1-й) був за кілька кроків від фіаско. Радек Штепанек у третій партії поєдинку за рахунку 3:2 зробив потрійний брейк-пойнт на подачі іспанця. Утім, Рафа відбився, а в 11 геймі завдав вирішального удару. У підсумку - 2:6, 6:4, 7:5.

Саме проти Надаля проведе свій наступний матч наш Олександр Долгополов.

До третього кола також вийшли Ваврінка, Маррей, Раонич, Хаас, Фоньїні, Нішикорі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram