>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мойєс написав фанам МЮ листа

"Дияволів" незабаром очікують перемоги. Але під чиїм керівництвом?

Мойєс написав фанам МЮ листа
Фото: EPA/UPG

Наставник "Манчестер Юнайтед" Девід Мойєс написав шанувальникам команди листа. У ньому тренер, якого критикують найчастіше, англійської Прем'єр-ліги заявив, що не сумнівається: "Юнайтед" невдовзі почне завойовувати трофеї.

"Я знав, що робота в МЮ буде для мене викликом, але я не припускав, що нинішній сезон стане настільки важким. Упевнений, цього не очікували і ви, вболівальники, але гравці, тренерський штаб і я повні рішучості виправити ситуацію.

Ви звикли бачити, як "МЮ" домагається успіху, і та підтримка, яку ви надаєте гравцям і мені по ходу сезону, просто неоціненна. Під час гостьових матчів ви доводите, що як і раніше є кращими в країні, а на "Олд Траффорд" ваша тверда віра в команду відчувається повною мірою і потрібна як ніколи.

Легко підтримувати команду, коли вона перемагає, але куди важче робити це, коли справи йдуть не зовсім гладко, тому та лояльність, яку ви демонструєте, просто чудова.

Все, через що ми зараз проходимо, зробить нас кращими й сильнішими. Я абсолютно не сумніваюся, що незабаром ми знову побачимо великі перемоги у виконанні "Манчестер Юнайтед". Так було і так буде завжди".

Нагадаємо, Девід очолив МЮ влітку 2013 року, прийнявши команду від Алекса Фергюсона, який керував "Дияволами" з 1986 року. Під керівництвом Мойєса команда виступає геть погано: "Дияволи" вилетіли з Кубків Англії та Ліги, в 1/8 ЛЧ програли "Олімпіакосу" (0:2), а в чемпіонаті загрузли в середині турнірної таблиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram