>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Спортдиректор із Данії покинув "Металіст"

Роман Арнесена з Харковом довго не протривав

Спортдиректор із Данії покинув "Металіст"

Франк Арнесен покинув харківський "Металіст". Данця звільнено з клубу за власним бажанням. Нагадаємо, Франка призначили на посаду спортивного директора клубу наприкінці січня.

Арнесен, який працював раніше в "Тоттенхемі", "Гамбурзі" і ПСВ, повинен був запросити до Харкова європейських зірок. Першою ластівкою нової трансферної політики клубу повинен був стати екс-півзахисник збірної Іспанії та "Ліверпуля" Альберто Рієра. Іспанець відвідав Харків, але через ситуацію в Україні контракт не підписали.

"Хочу подякувати всім в "Металісті". Я встиг познайомитися з усіма співробітниками за цей короткий період і зрозумів, що в клубі працюють справжні професіонали і дуже добрі люди.

Також я хотів би попросити вибачення у вболівальників, але обставини виявилися сильнішими за мене. Ситуація, що склалася в Україні, змусила мене зробити цей вибір. Я хочу побажати всім в "Металісті" і у всій Україні всього найкращого у ці непрості часи", - сказав Арнесен.

Нагадаємо, раніше "Металіст" покинув головний тренер Мирон Маркевич. Своє рішення наставник команди (очолював харків'ян з 2005 року) мотивував фінансовими труднощами і відсутністю перспективи - футболісти і персонал протягом трьох місяців не отримували зарплату. Президент "Металіста" Сергій Курченко (його пов'язують з Олександром Януковичем) клубом останнім часом практично не займається. Враховуючи політичну ситуацію в країні, навряд чи зможе фінансувати команду надалі.

На зимову паузу "Металіст" пішов, розділяючи 2-3-е місця з "Динамо". Від "Шахтаря" харків'яни відстають на 5 очок.

Опитування
Как Украине стоит поступить с Крымом, если тот отсоединится?
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram