>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коньков: гнилля намагається захопити владу в ФФУ

Сьогодні, можливо, в Будинку Футболу з'явиться новий "господар"

Коньков: гнилля намагається захопити владу в ФФУ
Фото: galsports.com

Перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов та президент Прем'єр-ліги Віталій Данилов хочуть дістатися фінансів ФФУ. Такої думки дотримується президент організації Анатолій Коньков.

"Чи намагаються мене прибрати? Я думаю, що так. У цій плутанині панове Попов і Данилов намагаються чинити силовий тиск на регіональні федерації. У мене є тому підтвердження.

Вони весь час рвалися до грошей. Все почалося з того, що вони полізли касу закривати, полізли у фінансовий відділ. Що я відразу обрубав і... почистив там все, поставив фінансового директора, який працює на футбол.

Хто "злив" компромат на мене в пресу? Я можу тільки одну людину назвати - перший віце-президент Попов Анатолій Володимирович. Візьміть ці документи, підніміться в бухгалтерію - там все написано. Від того, як я їхав, куди я їхав, з ким я їхав, чому я їхав. Там все є, будь ласка. Я ні від кого не ховаюся.

Якщо таке гнилля і такі люди прийдуть до управління футболу, тоді я перспективи не бачу взагалі. Ці люди постійно, все життя так жили. Вони живуть ще тим століттям", - розповів Коньков в інтерв'ю каналу "Футбол 1".

Нагадаємо, в понеділок в пресу потрапив лист, який нібито написали співробітники ФФУ. У ньому Конькова звинувачують в корупції і непрофесіоналізмі. Пізніше перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов заявив

, що Коньков самоусунувся від роботи. Сьогодні має відбутися Виконком ФФУ, на якому, можливо, спробують звільнити Конькова. Кілька обласних федерацій уже висловили президенту ФФУ недовіру.

Зазначимо, Коньков став президентом ФФУ у вересні 2012 р., змінивши на цьому посту Григорія Суркіса. Анатолій Дмитрович вважається ставлеником "Шахтаря".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram