>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ломаченко влітку знову битиметься за чемпіонський пояс

Українець вразив президента WBO

Ломаченко влітку знову битиметься за чемпіонський пояс
Фото: EPA/UPG

Василь Ломаченко влітку може провести ще один чемпіонський бій. Про це повідомив президент WBO Франсиско "Пако" Валькарсел. Чемпіонський пояс WBO наразі є вакантним, оскільки Орландо Салідо, який переміг Ломаченка в суботу, не зміг вкластися у вагу.

Валькарсел зазначив, що йому сподобалося, як Василь боксував з Орландо, тому цей хлопець заслуговує ще один шанс.

Промоутер українця Боб Арум так прокоментував це повідомлення:

"З огляду на те, з чим зіткнувся Ломаченко в бою з мексиканцем (великий суперник, "бруд") президент WBO запропонував нам організувати ще одну титульну спробу для Василя.

Я вже повідомив про це Ломаченка: хлопець дуже зрадів такій можливості. Зараз він на кілька тижнів вилетить до України, після чого знову візьметься за тренування. Такий бій, швидше за все, організують на початку літа. Хто буде суперником, наразі рано обговорювати. Я побажав Василю удачі, сказав: "Акуратніше там, не потрапляй під кулі. Незабаром побачимося".

Нагадаємо, що минулої суботи Ломаченко поступився Салідо за очками. Більшість фахівців високо оцінили рівень Василя, зазначивши, що Орландо боксував надто брудно (захоплення, удари потилицею, ліктями, удари нижче пояса). Василь, який проводив лише другий двобій на професійному рівні, до такого бою виявився не готовий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram