>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохін поставив хрест на клубних вихованцях

Грати за "Динамо" їм ще рано

Блохін поставив хрест на клубних вихованцях
Артем Кравец
Фото: http://www.fcdynamo.kiev.ua

Владислав Калитвинцев і Артем Кравець не потрібні Олегу Блохіну. Наставник команди вважає, що обидва футболісти ще не доросли до першої команди.

"Вони ще не готові для основного складу. Їм треба ще вчитися і вчитися. На зборах з першою командою вони пройшли добру школу, але грати за "Динамо" їм ще рано", - заявив Блохін в інтерв'ю програмі "ПроФутбол".

Зазначимо, що контракт Кравця з "Динамо" закінчується влітку нинішнього року, а трудова угода Калитвинцева розрахована ще на 2,5 року.

Кравець восени грав за київський "Арсенал" (9 матчів, забив 3 голи). Після розформування команди повернувся в "Динамо" (інтереси нападника лобіює безпосередньо Ігор Суркіс), але переконати Блохіна Артем не зумів. Всього в Прем'єр-лізі 24-річний нападник провів 54 матчі, забив 16 м'ячів.

Калитвинцев першу частину сезону відіграв в "Словані" на правах оренди. Взимку в складі молодіжної збірної України виграв Кубок Співдружності. Владислава визнали кращим гравцем турніру. Однак Блохін у перспективи півзахисника не вірить.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram