>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екс-нападнику збірної Росії запропонували грати за Україну

Назаров звик дивувати своїх вихованців

Екс-нападнику збірної Росії запропонували грати за Україну
Фото: championat.com

Російський нападник "Донбасу" Дмитро Кагарлицький думає над пропозицією виступати за збірну України. Про це 24-річний нападник розповів в інтерв'ю офіційному сайту КХЛ:

"Збірна України? Дуже складне і важке запитання. І я наращі на нього не готовий відповісти. Зараз думаю про сезон, а до цієї теми повернуся пізніше. Але не буду приховувати: надійшла пропозиція. Просто я вирішив взяти паузу.

Назаров? У перші два дні був невеликий шок, а потім вже звик. Жоден тренер у моїй кар'єрі так з гравцями не спілкувався. Та при чому тут мат? Просто він все пояснює дуже доступно. І ніколи не нудно. Але найголовніше, що ми всі в рівних умовах. Дістатися може, як Руслану Федотенку, так і молодому хокеїстові".

Нагадаємо, Кагарлицький раніше виступав за молодіжну збірну Росії. У січні 2013 року Дмитро перебрався до "Донбасу" з "Металурга" (Новокузнецьк).

У серпні 2014 року збірну України очолив Андрій Назаров. Наставник "Донбасу" вже запропонував узяти українське громадянство російським легіонерам донеччан. Дадонов, Якуценя, Захаров, Морозов взяли час на роздум.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram