>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

WSB скасувала бій "Отаманів" з "Яструбами"

Українську команду чекають фінансові санкції

WSB скасувала бій "Отаманів" з "Яструбами"
Фото: Пресс-служба ФБУ

Матчева зустріч десятого кола Всесвітньої серії боксу, яка мала відбутися 28-го лютого в київському Палаці спорту, між "Українськими отаманами" та "Алжирськими пустельними яструбами" скасована. Про це йдеться в офіційному зверненні керівництва Всесвітньої серії боксу до клубів-учасників.

Функціонери WSB так мотивують своє рішення:

"У зв'язку з адміністративними та логістичними труднощами, організація та проведення матчевої зустрічі між "Українськими отаманами" та "Алжирськими пустельними яструбами" 28-го лютого, як це було заплановано календарем змагань, неможлива. У зв'язку з цим, а також враховуючи той факт, що групова стадія змагань фактично добігла кінця, перенесення матчу на більш пізню дату також неможливе.

У зв'язку з тим, що ця зміна календарного плану істотно вплинула на загальну картину змагань Всесвітньої серії боксу, а також може відбитися на турнірному розташуванні обох команд, керівництвом WSB буде прийнято рішення про застосування штрафних санкцій. Якими будуть ці санкції, вирішать на засіданні правління WSB. Більш детальну інформацію оголосять відразу після його завершення".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram