>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЛЧ: "Реал" зганьбив "Шальке", "Челсі" вистояв у Стамбулі

Бензема, Роналду і Бейл забили 6 м'ячів у ворота "кобальтових"

ЛЧ: "Реал" зганьбив "Шальке", "Челсі" вистояв у Стамбулі
Фото: EPA/UPG

У середу відбулися останні два матчі 1/8 Ліги чемпіонів. У Гельзенкірхені мадридський "Реал" "катком" проїхався по "Шальке". Підопічні Анчелотті вже в середині першої половини практично забезпечили собі вихід у наступний раунд - Бензема і Бейл скористалися грубими помилками захисників "кобальтових". На 15-й хвилині у господарів був шанс перевернути гру, але розрекламований Дракслер із лінії воротарського закинув м'яч на трибуну.

Після перерви "Реал" добив господарів. Роналду, Бензема і Бейл, забивши ще чотири м'ячі, довели рахунок просто до непристойного. Гол Хунтелаара на останній хвилині матчу "м'ячем престижу" назвати важко.

А ось в іншому матчі дня "Галатасарай" дав фавориту ("Челсі") справжній бій. Лондонці в дебюті зустрічі вийшли вперед - Торрес переправив м'яч у порожні ворота після пасу Шюррле. Однак господарів таке відро крижаної води не збентежило - підопічні Манчіні перехопили ініціативу і почали навантажувати Чеха роботою. Зрівняти рахунок "Галатасараю" вдалося після перерви - Шеджу переправив м'яч у ворота після навісу Снейдера. Пропустивши, "Челсі" остаточно закрився на своїй половині і відстояв нічию.

"Шальке" - "Реал" - 1:6

Голи: Хунтелаар, 90 - Бензема, 13, 57, Бейл, 21, 69, Роналду, 52, 89.

"Галатасарай" - "Челсі" - 1:1

Голи: Шеджу, 64 - Торрес, 9

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram