>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ультрас "Динамо": скасування матчу з "Шахтарем" може мати негативні наслідки

Фанати самі забезпечать порядок на стадіоні

Ультрас "Динамо": скасування матчу з "Шахтарем" може мати негативні наслідки
Ультрас "Динамо", архивное фото

Ультрас київського "Динамо" просять не переносити ігри Прем'єр-ліги, які повинні відбутися в найближчий уїк-енд (зокрема, йдеться про ігру "Динамо" - "Шахтар", яку можуть перенести). Фанати у своєму зверненні до керівників футбольних клубів і вболівальникам зазначають:

"У ці трагічні, й одночасно історичні, для всіх нас дні, коли не встигли зажити рани на серці народу України, нам стало відомо, що деякі особи розглядають можливість перенесення матчів чемпіонату України. Вони мотивують це тим, що зараз забезпечити правопорядок під час матчів буде неможливо.

Зі свого боку, ми заявляємо наступне. Український футбол, як ні що інше об'єднує всю нашу країну. Ультрас усіх клубів уклали перемир'я, яке продовжується досі, до якого приєдналися футбольні фанати зі Сходу і Заходу, Півночі і Півдня України. Звичайні вболівальники з нетерпінням чекають продовження чемпіонату. Гравці і тренери провели багато міжсезонної підготовчої роботи, щоб вже в березні продемонструвати свої найкращі якості в грі. Адміністрація клубів і стадіонів провела всі необхідні роботи, щоб вчасно проводити турнір за розкладом.

Враховуючи все вище згадане, ми вважаємо, що будь-які переносення або скасування матчів тільки внесуть розбрат в українське суспільство і збільшить напругу та недовіру в суспільстві. Досвід проведення матчу Ліги Європи "Дніпро" - "Тоттенхем" (20-е лютого), який відбувся без жодних ексцесів завдяки тому, що безпеку на стадіоні забезпечували ультрас "Дніпра", - ще одне свідчення того, що матчі цілком можливо проводити".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram