>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтер" готовий грати з "Динамо" у Києві

У Донецьку не бачать підстав для скасування гри

"Шахтер" готовий грати з "Динамо" у Києві
Фото: shakhtar.com

У найближчий вік-енд має стартувати весняна частина чемпіонату України. 2 березня в рамках 19 туру Прем'єр-ліги в Києві (на НСК "Олімпійський) "Динамо" прийме донецький "Шахтар". Раніше наставник "гірників" Мірча Луческу висловив сумнів щодо доцільності проведення цієї гри через складну обстановку в Києві. Однак генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін не бачить підстав для перенесення матчу:

"Ми граємо у футбол, а не у політику. Тому ми маємо робити виключно свою футбольну справу і не озиратися на такі коливанні в суспільстві. Рано чи пізно це все закінчиться, і країна повернеться до повсякденного життя, де футбол посідає певне місце. Кожен має виконувати свої професійні обов'язки. Не варто панікувати і створювати критичні обставини.

У різний час Україна через багато чого вже проходила. Про перенесення нашого матчу з київським "Динамо" мови не йде. Ми готові грати в Києві. Щод наших уболівальників, то кожен має право самостійно вирішувати, чи варто їхати в Київ чи ні. Я не можу кожному на 100 % гарантувати необхідні умови безпеки. Цим питанням, перш за все, має перейматися сторона, що приймає".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram