>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пуйоль збірній Іспанії вже не потрібен

Карлес до Бразилії не полетить

Пуйоль збірній Іспанії вже не потрібен
Фото: wsport.kz

Тоні Гранде, асистент головного тренера збірної Іспанії Вісенте Дель Боске, розповів про шанси захисника "Барселони" Карлеса Пуйоля і хавбека "Баварії" Тіаго Алькантара поїхати на ЧС-2014 до Бразилії:

"Пуйоль завжди був дуже важливим для нас гравцем як на полі, так і на передматчевих зборах. У нього є досвід, стиль, характер, ентузіазм, до його поведінки ніколи не було претензій.

Звичайно, ми не хочемо повністю виключити його появу в заявці, але йому буде дуже важко потрапити до складу. Йому потрібно більше грати і частіше виходити на поле в ключових матчах "Барселони".

Іспанія - команда ветеранів? Це не так. За винятком пари гравців, хлопці в самому соку. Думаю, на 80-90% у Бразилії виступить та сама команда, яка доставила стільки радості уболівальникам на останніх турнірах.

З молодих найдосвідченішим є Тіаго Алькантара. Він часто грає, регулярно виходить в основі "Баварії". З усіх молодих гравців, за якими ми стежимо, у нього найкращі шанси поїхати на чемпіонат світу".

Зазначимо, що Карлес у складі збірної Іспанії виграв ЧС-2010, але в переможному для "Червоної Фурії" Євро-2012 через травму не брав участі. Всього за Іспанію Пуйоль провів 100 матчів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram