>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чісора згоден битися з Повєткіним на його землі

У Дерека великі плани на цей рік

Чісора згоден битися з Повєткіним на його землі
Фото: EPA/UPG

Британський суперваговик Дерек Чісора (20-4, 13 КО), швидше за все, буде наступним суперником росіянина Олександра Повєткіна (26-1, 18 КО).

Очікується, що контракт на бій підпишуть у найближчі два тижні. Команда Повєткіна почала переговори з Чісорою ще в грудні 2013 року. Бій відбудеться в травні, в Москві.

Раніше засновник промоутерської компанії "Світ боксу" Андрій Рябінскій заявив, що Повєткін зустрінеться з досить відомим боксером, ім'я якого називати відмовився.

Минулої суботи Чісора переміг за очками Кевіна Джонсона і одразу після бою заявив, що хотів би вирушити до Москви, щоб там провести великий бій з Повєткіним, а після перемоги помститися влітку Тайсону Ф'юрі.

"Я хочу поїхати до Москви і провести великий бій. Я хочу битися з Олександром Повєткіним. Я хочу цей бій і вже говорив про це Френку Уоррену. Френк запропонував мені дочекатися наступного тижня і подивимося, що буде. Після цього, ми приймемо рішення. Потім, влітку я хочу провести матч-реванш з Тайсоном Ф'юрі "- заявив Дерек.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram