>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Плющенко: іноземні журналісти неправильно мене зрозуміли - тиску не було

Олімпійський чемпіон англійською досконало не розмовляє

Плющенко: іноземні журналісти неправильно мене зрозуміли - тиску не було
Фото: EPA/UPG

Дворазовий олімпійський чемпіон з фігурного катання Євгеній Плющенко прокоментував ситуацію з його виступами на Іграх в Сочі. Нагадаємо, Євген, який через травму відмовився від участі в чоловічому турнірі одинаків, в інтерв'ю CNN заявив, що іще після довільної програми в командних змаганнях просив про заміну. Але чиновники йому відмовили. Однак тепер Плющенко заявив, що ніхто на нього не тиснув, а англійські журналісти неправильно інтерпретували його слова.

"Учора я дав інтерв'ю компанії CNN, яке з'явилося сьогодні. Хочу відразу розтлумачити, що жодного тиску на мене ніхто з федерації не чинив. Я прекрасно знав, що за підсумками чемпіонату світу, який відбувався в березні в канадському Лондоні, на Олімпійських іграх в Сочі нашу країну має представляти один фігурист. І якщо цим фігуристом став я, то саме я мав виступати і в командних, і в особистих змаганнях. Я дійсно хотів виступити і там, і там. Але проблеми зі спиною зробити це мені не дозволили.

Інтерв'ю CNN я давав англійською мовою. І оскільки не розмовляю англійською досконало, то мої відповіді могли неправильно інтерпретувати. Окрім того, я не завжди на сто відсотків міг зрозуміти зміст і тонкощі питань", - цитує слова Плющенка прес-служба Федерації ковзанярського спорту Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram