>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фуркад: чув, як публіка гучно раділа моєму промаху

Мартен, незважаючи на гул уболівальників, завоював свою першу золоту олімпійську медаль

Фуркад: чув, як публіка гучно раділа моєму промаху
Фото: EPA/UPG

Французький біатлоніст Мартен Фуркад, який у понеділок виграв гонку переслідування на Олімпіаді, зізнався, що чув радість на трибунах після того, як промахнувся на третьому рубежі.

"Уранці я прокинувся в доброму гуморі і був готовий боротися за перемогу. Під час гонки я мусив наздоганяти, тому відразу включився в боротьбу за лідерство.

Я оцінив ситуацію на останньому рубежі і зрозумів, що якщо відстрілялася чисто, то буду олімпійським чемпіоном. Я звик завжди відкрито висловлювати своє щастя, от і зараз просто порадів своєму успіху. Я розумів, що багато людей на стадіоні бажали мені поразки, тому що публіка дуже гучно раділа моєму єдиному промаху. Але я намагався не звертати на це уваги. Я хочу відсвяткувати цю перемогу з тими, хто підтримував мене і був зі мною.

Я дуже радий за олімпійську команду Франції, в якій я відкрив лік медалям. Я розумів, що саме на мене покладена відповідальність відкрити рахунок олімпійським перемогам".

Зазначимо, що вдало відстрілявшись на останньому рубежі, Фуркад переможно скинув руки - суперники не могли наздогнати його апріорі. Цей жест француза викликав неоднозначну реакцію і в уболівальників, і в експертів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram