>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: "Металіст" став лідером - чиновники почали химери гнути

Новий спортивний директор клубу Франк Арнесен уже шукає нових гравців для команди

Маркевич: "Металіст" став лідером - чиновники почали химери гнути
Фото: Дмитрий Неймырок

Харківський "Металіст" шукає гідну заміну Сосі, який вів гру команди. Також клубні функціонери мають намір повернути Дишленковичу українське громадянство, яке восени в нього відібрали чиновники ФФУ. Про це розповів головний тренер команди Мирон Маркевич:

"Нормальний збір провели в Ізраїлі. Вдалося більш-менш довести до пуття футболістів. Бо ж то одних не було, інші спізнилися. В Ізраїлі нам удалося з усіма попрацювати, не було тільки Шав'єра. Провели три матчі з хорошими командами.

Заміна Сосі? Наш новий директор Франк Арнесен дав мені свої пропозиції, я розмірковую над ними. Тут не можна поспішати, потрібно добре вивчити кандидатів. Думаю, через тиждень визначимося із заміною Соси.

Також хочемо, щоб Дишленковича перестали вважати легіонером. Нам потрібен воротар з українським паспортом. Худжамова, на жаль, нам заблокували. Я хотів би, щоб Дишленковича знову вважали українцем, щоб чиновники припинили химери гнути. Клуб усе робить для цього. Якби ми були десятими в турнірній таблиці, то жодних проблем не було б. А щойно команда вибилася в лідери, почалися проблеми. Він стільки років був українцем, а тут знову став іноземцем. Це ж нелогічно. Будемо боротися за Дишленковича".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram