>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сьомін вибив для свого "джокера" $150 тисяч і бонуси

Перший млинець у Марата вийшов глевкий

Сьомін вибив для свого "джокера" $150 тисяч і бонуси
Фото: EPA/UPG

Минулого тижня азербайджанська "Габала", яку очолює Юрій Сьомін, здійснила гучний трансфер. На правах оренди в команді буде екс-півзахисник збірної Росії, "Локомотива" і "Порту" Марат Ізмайлов. Згідно з умовами орендної угоди, футболіст пробуде в Азербайджані до травня, а "Порту" звільниться від зайвих виплат у зарплатній відомості.

Azerifootball.com довідався суму, яку заробить Ізмайлов за 4 місяці перебування в "Габалі". Кожен місяць Ізмайлова обійдеться керівництву клубу в $37.500. Тобто за чотири місяці Марат поповнить свій бюджет на $150 тисяч. У цю суму не включено преміальних за перемоги в кожному турі (мінімум $5 тисяч) і бонуси за успішний виступ в чемпіонаті та кубку Азербайджану.

Ізмайлов, який оформив перехід у "Габалу" наприкінці січня, дебютував в азербайджанській прем'єр-лізі минулої суботи. Його клуб програв "Карабаху" на своєму полі 0:1, а сам Марат не вразив своєю грою.

Після 20 турів "Габала" займає в чемпіонаті третє місце - 38 очок. Стільки само пунктів має "Нефтчі", на очко більше - "Карабах".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram