>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Відіч влітку покине Англію

"Інтер" готовий запропонувати сербу дворічний контракт і "мінімальну" зарплату

Відіч влітку покине Англію
Фото: EPA/UPG

Захисник "Манчестер Юнайтед" Неманья Відіч покине клуб після закінчення сезону.

"Я провів тут чудові 8 років. Я завжди вважатиму цей час найкращими роками в кар'єрі. Я не міг собі й уявити, що ми виграємо 15 трофеїв і ніколи не забуду той фантастичний вечір в Москві, коли ми виграли Лігу чемпіонів. Але я вирішив піти наприкінці сезону.

Я не розглядаю можливість залишитися в Англії, оскільки "Манчестер Юнайтед" - досі єдиний англійський клуб за який я коли-небудь хотів грати", - повідомив Неманья.

Імовірно, сербський захисник продовжить кар'єру в "Інтері". Міланський клуб веде переговори про перехід Відіча в літнє трансферне вікно як вільного агента.

"Інтер" має намір запропонувати Відічу контракт на два роки. При цьому керівництво клубу розраховує, що 32-річний захисник піде на зменшення своєї зарплати і погодиться заробляти 48 тисяч євро на тиждень замість 120 тисяч, які він отримує в "Манчестер Юнайтед".

Зазначимо, Відіч перейшов в МЮ в 2006-му році. "Дияволи" за трансфер захисника заплатили московському "Спартаку" 7 млн євро. Неманья став одним з лідерів МЮ. За манкуніанців він провів 201 гру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram