>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гусєв: таких зборів за моєї пам'яті ще не було

Олег всім задоволений

Гусєв: таких зборів за моєї пам'яті ще не було
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Старожил і віце-капітан "Динамо" Олег Гусєв поділився враженнями від першого міжсезонного збору команди. При цьому нинішній зимовий підготовчий етап для Гусєва є вже 11 у складі "Динамо".

- Порівняно з торішніми зборами, ці особливо не відрізнялися. Стосовно інших тренерів, звичайно, у кожного є свої особливості - легші заняття були у Юрія Сьоміна, своєрідні важкі тренування пропонував Валерій Газзаєв. На початку кар'єри навантаження давалися не так важко, зараз вже на відновлення йде набагато більше часу.

Відновлювальні процедури універсальні - це лід, масаж, сауна. Просто раніше я після тренувань йшов грати з хлопцями в карти, а зараз обов'язково повинен зайти до масажистів, до яких вже ходжу, як на роботу.

Зазвичай "Динамо" проводить не дуже багато контрольних матчів, здебільшого роблять акцент на фізичних навантаженнях. Проте зараз на першому зборі ми зіграли шість матчів, на другому буде ще п'ять - у цілому виходить одинадцять ігор за місяць.

За одинадцять років, які я виступаю в "Динамо", подібного не можу згадати. Утім, таким чином тренерський штаб, напевно, розробляє певні ігрові схеми з прицілом на майбутнє, адже, як відомо, будь-яка гра краща, ніж тренування.

***

Додамо, що вже в середу, 5 лютого, «біло-блакитні» знову візьмуть курс на Марбелью — там пройде і другий зимовий збір "Динамо". Цей етап підготовки до сезону триватиме 12 днів і закінчиться 17 лютого, напередодні першого матчу з іспанською "Валенсією" в 1/16 фіналу Ліги Європи, який пройде 20 лютого на полі киян.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram