>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Хімік" втратив перемогу у матчі з "Альбою"

Шулер у вирішальний момент промахнувся

"Хімік" втратив перемогу у матчі з "Альбою"
Фото: khimik.com.ua

Южненський "Хімік" у матчі 4 туру Єврокубка на своєму майданчику поступився німецькій "Альбі". Гості до великої перерви виглядали краще. Німці, домінуючи під щитами, в середині другої чверті втекли у відрив (+12). Після тайм-ауту від Мужніекса "Хімік" скоротив розрив у рахунку до 7 пунктів.

Після перерви южненці перехопили ініціативу. Добре увійшов у гру Пустовий. Українець зміг нав'язати німцям боротьбу під щитами. У підсумку, "Хімік" зрівняв рахунок. У четвертій чверті господарі вийшли вперед на 4 очки, але Ягл і Реддінг за 6 секунд до кінця зрівняли рахунок. Шулер в атаці у відповідь м'яч втратив.

В овертаймі сильнішими виявилися баскетболісти "Альби". Шулер і Ділейні в кульмінаційний момент гри промахнулися.

Після перемоги в Южному "Альба" гарантувала собі місце в ТОП-16, а "Хімік" продовжує боротьбу за другу путівку. За два тури до фінішу южненці на одну перемогу випереджають "Страсбург" і "Раднічки".

"Хімік" – "Альба" 65:68 ОТ (15:18, 13:17, 16:10, 15:14, 6:9)

Х: Ділейні (6 + 8 втрат), Попов (8), Шулер (9 + 5 пібдирань), Тревіс (5), Фрейманіс (12 + 6 підбирань) - старт; Гейтенс (7 + 7 підбирань), Коваленко (7) , Рябчук (6), Пустовий (5 + 5 підбирань + 4 блок-шоти).

А: Логан (2), Хеммондс (4 + 6 підбирань), Варгас (0), Кінг (1 + 7 підбирань), Радошевіч (8) - старт; Реддінг (15 + 8 підбирань + 5 передач + 4 втрати), Кендалл (14 + 11 підбирань), Стояновський (10), Вольфарт (7 + 7 підбирань), Ягла (7).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram