>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" виграв у "Зеніта" в Об'єднаному Суперкубку

Суперкубок завершиться 5 лютого

"Шахтар" виграв у "Зеніта" в Об'єднаному Суперкубку
Фото: http://shakhtar.com/

У Петах-Тікві (Ізраїль) завершився матч Об'єднаного Суперкубка, в якому донецький "Шахтар" грав із "Зенітом" із Санкт-Петербурга і виграв з рахунком 2:1.

На відміну від першого матчу турніру, в якому харківський "Металіст" і московський ЦСКА не забивали голів у основний час (у серії пенальті виграли росіяни - 4:2), тут команди відзначилися відразу тричі, повідомляє УНІАН. У середині першого тайму рахунок відкрив гравець донецької команди Алекс Тейшейра, а в другому таймі на 81 хвилині Олександр Рязанцев ударом з пенальті відновив рівновагу - 1:1.

Цікаво, що перед голом гірники забили м'яч у сітку воріт суперника, але суддя відмінив гол через офсайд. Були моменти у гірників і наприкінці гри, але м'яч двічі влучав у поперечину. І лише за 15 секунд до фінального свистка арбітра вирішальний гол красивим ударом здалеку, із-за меж штрафного майданчика забив Дуглас Коста - 2:1.

Таким чином, після першого туру в турнірній таблиці лідером є "Шахтар", який набрав 3 очки. У ЦСКА на рахунку 2 бали, у "Металіста" - 1, у "Зеніта" - 0 .

Об'єднаний Суперкубок триває в Ізраїлі з 30 січня по 5 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram