>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Федерер грав прекрасно, але Рафа грав - як бог, - Габашвілі

Російський тенісист не погоджується з оцінками півфіналу AusOpen-2014 між Федерером і Надалем

Федерер грав прекрасно, але Рафа грав - як бог, - Габашвілі
Фото: EPA/UPG

Росіянин Теймураз Габашвілі, який був суперником Роджера Федерера в 3-му колі Відкритого чемпіонату Австралії, не погодився з критикою швейцарця за мотивами його гри з Надалем у півфіналі турніру.

"Я не згоден з негативними оцінками ігри Роджера проти Рафаеля Надаля. Федерер діяв прекрасно, але і з боку Рафи це був найкращий матч, що я у нього за останній час бачив.

Швейцарець бив по м'ячу з неймовірною силою, і будь-який інший суперник на п'ятий-шостий удар дозволив би Роджеру завершити розіграш очка на свою користь. Але не Рафа: він стримував атаку так, що у Федерера пішли невимушені помилки. Я пам'ятаю гейм у другому сеті, коли Роджер за рахунку 0:30 так накрутив темп, що повинен був виграти, але в цей момент Надаль грав, як Бог. Зрозуміло, чому після цього у Федерера опустилися руки. Тобто йому трохи не пощастило.

Але якщо Роджер збереже цей рівень і додасть впевненості, його чекає хороший сезон. Якщо торік у грі Федерера було видно зриви під час удару праворуч і відсутність колишньої могутності, зараз все змінилося: з'явилися і сила, і хороше пересування по корту", - зазначив Габашвілі.

Нагадаємо, Федерер програв Надалю у трьох сетах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram