>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

23-й тур АПЛ: "Ліверпуль" поласував "ірисками", Мата дебютував на "Олд Траффорд"

Джеррард, Старрідж і Суарес розгромили "сусідів"

23-й тур АПЛ: "Ліверпуль" поласував "ірисками", Мата дебютував на "Олд Траффорд"
Фото: EPA/UPG

У черговому турі англійської Прем'єр-ліги "Ліверпуль" у міському дербі розбив "Евертон" - 4:0. Доля зустрічі була вирішена ще в першому таймі. Відкрив рахунок Стівен Джеррард. Капітан "червоних" переправив м'яч у ворота після навісу Суареса. Потім настав час Старріджа. Форвард "Ліверпуля", скориставшись повільністю центральних захисників "Евертона", реалізував два виходи один на один з бідолахою Говардом. Гольові передачі на рахунку Коутіньо і Коло Туре.

Після перерви добив гостей Суарес. Луїс холоднокровно реалізував черговий "булліт". Для уругвайця цей гол став 23-м в поточному сезоні АПЛ. На 54-й хвилині Старрідж упустив чудову можливість зробити хет-трик. Даніель не реалізував пенальті, який сам і заробив. Зауважимо, що в першому таймі поле змушений був залишити Лукаку. Провідний форвард "ірисок" отримав травму. Завдяки цій перемозі "Ліверпуль", набравши 46 очок, наблизився до "Челсі". Тепер команди розділяють три очки, але "сині" сьогодні зіграють з "Вест-Хемом". "Евертон" з 42-ма пунктами мешкає на 6-му місці.

Лидер чемпионата лондонский «Арсенал» на выезде не сумел победить «Саутгемптон» - 2:2. Более того «святые» были ближе к победе, но на линии феноменально играл Щесны. Сейчас в активе «канониров» 52 очка. У «Манчестер Сити» 50 пунктов. В среду «горожане» сразятся с «Тоттенхэмом» (43).

«Манчестер Юнайтед», в составе которого дебютировал Хуан Мата, выиграл у «Кардиффа». В первом тайме отличился Робин ван Перси. После перерыва классный удар из-за пределов штрафной нанес Эшли Янг. Уэйн Руни появился на поле только во втором тайме.

«Ливерпуль» – «Эвертон» – 4:0 

Голы: Джеррард, 21, Старридж, 33, 35, Суарес, 50

Нереализованный пенальти: Старридж, 54

«Манчестер Юнайтед» – «Кардифф» – 2:0 

Голы: ван Перси, 6, Янг, 59

«Норвич» – «Ньюкасл» – 0:0

«Саутгемптон» – «Арсенал» – 2:2 

Голы: Фонте. 21, Лаллана, 54 – Жиру, 48, Касорла, 52

«Суонси» – «Фулхэм» – 2:0 

Голы: Шелви, 61, Чико, 75

«Кристал Пэлас» – «Халл Сити» – 1:0

Гол: Панчеон, 16.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram