>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Серена Вільямс залишила AusOpen

Ана Іванович здобула свою першу перемогу над американкою.

Серена Вільямс залишила AusOpen
Ана Иванович и Серена Уильямс
Фото: EPA/UPG

Лідер світового рейтингу, американка Серена Вільямс не змогла вийти до чвертьфіналу Відкритого чемпіонату Австралії. 32-річна американка програла 14-й ракетці світу - 26-річній сербці Ані Іванович.

Вільямс-молодша виграла перший сет матчу з рахунком 6:4, але потім Іванович повністю перехопила ініціативу в поєдинку і залишила за собою дві наступні партії 6:3, 6:3.

Для сербки це перша перемога у п'яти проведених проти американки поєдинках.

Серена Вільямс, коментуючи свою поразку, заявила, що не розчарована нею.

"Сьогодні я намагалася показати свій найкращий теніс. Можливо, до цього поєдинку я підійшла не в найкращому фізичному стані, але з цим вже нічого не вдієш. Думаю, Ана провела відмінну гру. Вона зробила те, що було необхідно для підсумкової перемоги. Я била по м'ячу не так сильно, як зазвичай. Гірше переміщалася по корту і припускалася помилок у простих ситуаціях. Прекрасно розумію, що можу грати набагато краще, але я зовсім не розчарована і зберігаю позитивний настрій. Повторюся, я можу грати в десять разів краще", - цитує Серену офіційний сайт турніру.

Нагадаємо, торік Серена Вільямс, незмінна фаворитка турнірів Великого шолома останніх років, оступилася у чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Австралії. Тоді її "кривдницею" стала 25-та ракетка світу американка Слоан Стівенс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram