>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Марадона очолить англійський клуб

Новому керівництву "Блекберна" потрібні не знання і досвід, а ім'я.

Марадона очолить англійський клуб
Фото: EPA/UPG

Новим головним тренером англійського футбольного клубу "Блекберн", що вилетів за підсумками минулого сезону з прем'єр-ліги, може стати Дієго Марадона.

Шеббі Сінгх, що обіймає посаду радника в клубі, вже почав переговори з Марадоною, який в липні залишив посаду головного тренера команди з ОАЕ "Аль-Васлуй". Екс-гравець збірної Малайзії Сінгх вирішив переключитися на варіант з чемпіоном світу 1986 року після того, як не зміг домовитися з Тімом Шервудом з "Тоттенхема" і помічником тренера "Фулхема" Біллі Маккінлеєм.

Наприкінці вересня Стіва Кіна, під керівництвом якого команда позбулася місця у вищому англійському дивізіоні, було звільнено з "Блекберна". Виконуючим обов'язки рульового став екс-помічник Кіна Ерік Блек.

Після 13 турів Championship "Блекберн" посідає п'яте місце в турнірній таблиці, на п'ять очок відстаючи від лідируючого"Кардіфф Сіті".

Про своє бажання очолити команду заявляв Алан Ширер, який має величезну популярність серед уболівальників і володіє авторитетом у гравців. Але кандидатуру кращого гравця в історії клубу Рада директорів відхилила. Тим часом, за рахунок запрошення Дієго боси "Блекберна" хочуть збільшити популярність клубу в Азії та Південній Америці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram