>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Боксер, якого підозрюють у вбивстві, не візьме участі в чемпіонаті Росії

Чемпіон Москви серед юніорів перебуває під слідством.

Боксер, якого підозрюють у вбивстві, не візьме участі в чемпіонаті Росії
Валерий Третьяков
Фото: www.e1.ru

Московський боксер, вихованець столичної спортивної школи "Торпедо" Валерій Третьяков, якого підозрюють у вбивстві біля нічного клубу на Уралі, не братиме участі в чемпіонаті Росії. Про це заявив президент Федерації боксу Москви, олімпійський чемпіон Олександр Лебзяк.

Інцидент, унаслідок якого помер 28-річний чоловік, стався рано-вранці 21 жовтня в Каменськ-Уральському поряд із нічним клубом "Шоколад". Із місця злочину 22-річний Третьяков зник, але потім звернувся із зізнанням у міжрайонний слідчий відділ СК Росії у Свердловській області. Слідчі порушили за цим фактом справу про умисне спричинення тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило з необережності смерть людини. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 15 років.

Третьяков 2012 року виборов титул чемпіона Москви серед юніорів і заробив путівку на чемпіонат Росії, який стартує 11 листопада в Сиктивкарі.

"Ми зараз розбираємося, що і як. Мені сказали, що Третьяков ударив охоронця і, коли приїхала "швидка", той уже помер. На чемпіонат він уже, зрозуміло, не їде. Він здобув путівку на чемпіонат Росії, поїхав до батьків, і все це відбулося".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram