>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кузнєцов: "Набрати чотири очки в матчах з "Порту" реально"

Ветеран "Динамо" вірить у краще.

Кузнєцов: "Набрати чотири очки в матчах з "Порту" реально"
Фото: www.sportsdaily.ru

Екс-захисник київського клубу і тренер національної збірної України Олег Кузнєцов вважає, що португальський чорт не такий і страшний, а підопічним Михайличенка цілком до снаги привезти з Порту очки:

"Наша команда має шанс пробитися у весняну частину турніру. Усі чудово розуміють, що від двох ігор з "Порту" буде залежати якщо не все, то багато що. В "Динамо" достатньо досвідчених і українців, і іноземців, які провели на найвищому рівні не один матч. Тому я розраховую на позитивний рахунок у Португалії. Здобути щонайменше чотири очки у двох матчах із "Порту" цілком реально.

Поставлю на 1:1, при цьому якщо не гол, то результативну передачу запише на свій рахунок Велозу. Навряд чи Мігел проґавить шанс засмутити "Порту".

Вважаю, на початку зустрічі "біло-сині" будуть діяти від оборони. До того ж "Динамо" провело непростий поєдинок з "Металістом", тому варто чекати і на якісь зміни у складі. Португальці звикли тримати м'яч, адже, напевно, крім "Бенфіки", всі інші команди в країні грають із "Порту" від оборони. Олексій Михайличенко сказав, що головне на полі - дисципліна. Я з ним повністю згоден. Саме дисципліни, до слова, не вистачило киянам у поєдинку з "Металістом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram