>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тренер "Порту": "Динамо" - вкрай небезпечний суперник"

Вітор Перейра побоюється завтрашнього поєдинку.

Тренер "Порту": "Динамо" - вкрай небезпечний суперник"
Витор Перейра
Фото: shakhtar.com

Наставник "Порту" Вітор Перейра розповів, чого він очікує від матчу своєї команди проти київського "Динамо".

- Два перші матчі в Лізі чемпіонів ми провели на доброму рівні (надто останній, проти ПСЖ), і ми сподіваємося завтра показати таку саму гру. Я мав змогу вивчити нашого суперника, і можу сказати, що "Динамо" - команда, яка має кваліфікованих, технічних гравців, яка, як і "Порту", прагне контролювати м'яч. Але найнебезпечнішим "Динамо" стає, коли відбуваються втрати м'яча з боку його суперника. Крім того, кияни люблять створювати глибину у своїх атаках, і ми повинні це контролювати за допомогою грамотної позиційної гри.

Якщо ж говорити з погляду турнірної боротьби, то "Динамо" має всі шанси, щоб вийти з групи, адже після двох турів ця команда має у своєму активі три очки. Тож і в цьому аспекті кияни є вкрай небезпечним опонентом, проти якого важливо показати такий самий високий рівень гри, який нам удалося показати в поєдинку з ПСЖ. Зрозуміло, ми будемо прагнути тільки перемоги, тим паче, що такий результат зробить наші перспективи на вихід у плей-оф дуже сприятливими.

Загалом же, вважаю, що два найближчі матчі стануть визначальними. Усі команди нашої групи мають сильні сторони. "Динамо" - не виняток. Але ми знаємо, як потрібно протидіяти цьому супернику. Утім, конкретніше про це я говорити не буду, оскільки наш супротивник зможе використати цю інформацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram