>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сабо: "Не вважаю, що "Челсі" вищий за класом"

Багато чого в грі "Шахтар" - "Челсі" залежатиме від рішень Ді Матео.

Сабо: "Не вважаю, що "Челсі" вищий за класом"
Фото: www.goodvin.info

Колишній головний тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо розповів, чого він чекає від сьогоднішнього матчу 3-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і лондонським "Челсі".

- Очікую пристойний футбол як з одного, так і з іншого боку. Адже в гостях у "Шахтаря" одна з кращих команд Європи. Багато чого залежатиме, яку тактику обере тренер "Челсі" Роберто Ді Маттео - чи то лондонці покажуть відкриту гру, як нещодавно проти "Тоттенхема", чи то ту, яка минулого сезону допомогла виграти Лігу чемпіонів.

Все-таки, на мою думку, гості віддадуть перевагу зіграти від оборони, сподіваючись на стрімкі контратаки. Щодо недооцінки англійцями українців, думаю, і мови бути не може. Гірники вже тривалий час голосно заявляють про себе в Європі, доходили до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, тому "Челсі" напевно з усією серйозністю підійде до поєдинку.

Не вважаю, що лондонці вище за класом. Зараз "Шахтарю" не треба думати про ліміт на легіонерів, тому можна спокійно використовувати всіх найсильніших. До речі, Томаш Хюбшман заявив, що донеччани розраховують на шість очок у двох матчах з "аристократами". Я не робив би таких гучних заяв. Думаю, всіх влаштує, якщо команди обміняються домашніми перемогами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram