>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

12-й тур УПЛ: чергова поразка "Динамо", затемнення Рамоса і суддівський скандал у Луцьку

У суботу пройшли три матчі чергового туру УПЛ. Усі три завершилися невеликими скандалами.

12-й тур УПЛ: чергова поразка "Динамо", затемнення Рамоса і суддівський скандал у Луцьку

У центральному матчі туру київське "Динамо" за всіма статтями поступилося "Металісту". Гості під керівництвом Рахаєва (Маркевич через видалення в минулому турі спостерігав за грою своєї команди з трибуни) провели відмінний матч. Харків'яни тактично грамотно побудували свою гру, перекривши в центрі поля кисень Мігелю Велозу і взявши під щільну опіку Ідейє. Зусиль же одного лише Мехмеді, який провів хороший поєдинок, виявилося недостатньо. Ярмоленко і Гусєв порив швейцарця не підтримали.

У харків'ян виконували соло бразильці. Марлос, Тайсон і Шав'єр опонентів просто не помічали.

"Динамо" - "Металіст" - 1:3

Голи: Ярмоленко 59 - Тайсон 34, Шав'єр 52 (пен.), Торрес 90 +3

Вилучення: Михалик 88 - Крістальдо 87

"Динамо": Шовковський, Раффаеле (Кранчар, 46), Хачеріді, Тайво, Гусєв, Михалик, Мехмед (Рубен, 84), Браун, Ярмоленко, Вукоєвич, Велозу (Мілевський, 76).

"Металіст": Горяінов, Вілліан (Торрес, 83), Гуйє, Марлос (Крістальдо, 73), Фініньо, Шав'єр, Едмар, Тайсон, Шелаєв (Шарпар, 62), Березовчук, Вільягра.

Луганчани, продемонструвавши класний футбол, створили справжню сенсацію. Причому результат абсолютно закономірний. Підопічні Вернидуба виглядали на порядок краще за своїх іменитих гостей. До того ж, Хуанде Рамос у першому таймі порушив ліміт на легіонерів. Після заміни Олійника на Канкаву у складі "Дніпра" на полі було тільки три "аборигени".

"Зоря" - "Дніпро" - 3:2

Голи: Де Олівейра 27, Грицай 49, Ідахор 65 - Калинич 43, 90 +3

"Зоря": Постранський, Грицай, Іг. Білий, Любенович, Ференчак, Гнатович, Шуніч, Ідахор (Майкон, 80), Ліпартія, Де Олівейра (Худзік, 57), Каменюка (Я.Олійник, 71).

"Дніпро": Лаштувка, Матеус (Селезньов, 46), Алієв, Ротань, Одібе, Стрініч, Д.Олійник (Канкава, 38), Калинич, Джуліано, Мандзюк (Федецький, 33), Мазух.

Поєдинок у Луцьку ознаменувався суддівським скандалом. На 81-й хвилині не невідомий Вакс призначив у ворота господарів не зовсім очевидний пенальті. Однак лучани зуміли проявити характер і вже у компенсований час зрівняли рахунок. Після матчу Дем'яненко, якого вилучив із поля Вакс, так прокоментував кінцівку протистояння: "Після того, як ми зрівняли рахунок, я сказав судді, що вся Україна бачила - пенальті не було, і що Бог є на світі. Більше нічого не сказав. Він записав, що я вибіг на поле".

"Волинь" - "Металург" (Донецьк) - 1:1

Голи: Савич (90 +3) - Мораєш (81, пен.)

"Волинь": Литовченко, Пилипчук, Насонов (Савич, 84), Суботіч, Аржанов, Бабир (Овонікоко, 46), Приндета, Шандрук, Масло, Бікфальві, Сімінін.

"Металург": Бандура, Мораєш (Моначелло, 86), Траоре, Воловик, Данило, Казарян, Лазіч, Нельсон, Морозюк, Мкртчян, Барановський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram