>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Запорізький "Металург" застрайкував: матч з "Ворсклою" під загрозою зриву

НП в Запоріжжі: тренери і персонал бойкотують виїзний поєдинок.

Запорізький "Металург" застрайкував: матч з "Ворсклою" під загрозою зриву

Ситуація в запорізькому "Металурзі" виходить з-під контролю. У п'ятницю з достовірних джерел в "Металурзі" стало відомо про те, що тренери, лікарі, масажисти відмовляються виїжджати в Полтаву на черговий календарний матч.

Причинами такого рішення стали систематичні затримки виплат заробітної плати, а також рішення основного засновника клубу - Олександра Богуслаєва (син В'ячеслава Богуслаєва - глави підприємства "Мотор Січ" і депутата ВР), надалі платити обслуговуючому персоналу мінімальний оклад без премій і бонусів.

Відповідний лист від імені працівників клубу сьогодні було вручено О. Богуслаєву, проте той, за даними все тих самих джерел, ніяк на це не відреагував.

У сформованій ситуації календарний матч чергового туру "Ворскла" - "Металург" (Запоріжжя) знаходиться під загрозою зриву, бо навіть якщо самі футболісти прибудуть до Полтави, готувати їх до матчу, а також надавати медичну допомогу буде нікому, а відсутність медичного персоналу, як відомо, є порушенням регламенту змагань, і може служити скасуванням будь-яких спортивних заходів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram