>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Баль: "Ми серйозно ставимося до збірної Молдови"

Зневажливого ставлення до суперника не буде. Запевняє тренер збірної України.

Баль: "Ми серйозно ставимося до збірної Молдови"
Фото: dynamo.kiev.ua

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Андрій Баль перед матчем із Молдовою відповів на запитання представників ЗМІ.

- Ми уважно подивилися матч Молдова - Польща. Можу сказати, що це дуже добротна, організована команда. Є досвідчені гравці, які пройшли хорошу школу. У тому матчі вони створили багато моментів для взяття воріт. Команда вміє грати у футбол. Тож потрібно дуже серйозно поставитися до цієї команди. Недооцінки в жодному разі не повинно бути. Ми над цим працюємо. А когось виокремлювати я не хотів, інакше розкриємо свої козирі. Але є деякі хлопці, на яких потрібно звернути увагу.

Ми всі розуміємо, що Олег Володимирович Блохін потрапив у нелегку ситуацію. Слава Богу, все закінчилося добре, відновлення минає швидко. Ми з ним спілкуємося. Наразі по телефону. Постараємося не підвести його своєю роботою.

Коноплянка? Він на тренуванні отримав ушкодження гомілкостопа, підвернув його. Женя залишився в Києві, де проходить курс реабілітації. Готуємо його до наступного матчу.

У нас ще й Марко Девіч тиждень не працював. Наразі його стан не найкращий. Якщо подивитися по лініях, то скрізь у нас є ким замінити гравців, а напад потрібно було трохи підсилити. Тому ми запросили Мілевського і Селезньова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram