>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ветеран "Спартака": "Сьомін навів би лад у команді"

Кілька неоднозначних поразок, і над головою Унаї Емері зібралися хмари.

Ветеран "Спартака": "Сьомін навів би лад у команді"
Фото: газетаспорт.рф

Колишній нападник "Спартака" Валерій Рейнгольд, коментуючи останні поразки червоно-білих, порадив столичному клубу запросити в команду екс-головного тренера київського "Динамо" і "Локомотива" Юрія Сьоміна.

- Не розумію, під яким кутом дивиться футбол Дмитро Попов, що опікується в "Спартаку" селекційними питаннями. Я радив би Карпіну самому літати в ті країни, в чемпіонатах яких він бачить потенційних новачків клубу, а не посилати туди своїх помічників. Нехай він сам побачить у справі цих футболістів. Тому що ті гравці, яких придбали протягом минулого заявкового вікна, не відповідають вимогам такого серйозного клубу, як "Спартак".

Чесно кажучи, я втомився від тренерських перестановок. Ну, привезуть до нас ще одного шведа, іспанця чи данця - а сенс? Ситуацію це не змінить. До Емері, знову ж, загалом претензій бути не може. Упевнений, що цей тренер викладається на всі 100%. Ну, як він може навчити грати у футбол людей, які не наділені футбольним талантом? Це дуже важко зробити.

А взагалі, я вже неодноразово говорив, що підтримую вітчизняну тренерську школу. Ось зараз звільнився найкращий російський спеціаліст - Сьомін. Чому б керівництву "Спартака" не провести з ним переговори? Адже це людина, яка не одну собаку в тренерській справі з'їла. І досягнень у нього чимало. Головне, щоб керівництво надало йому повний карт-бланш - в такому разі лад у команді він наведе точно, - розповів Рейнгольд в інтерв'ю Rusfootball.info.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram