>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФК "Карпати" запросили Беньо, Гулордаву і Вацка

Львів'яни на порозі змін.

ФК "Карпати" запросили Беньо, Гулордаву і Вацка

У футбольному клубі "Карпати" відбулися структурні зміни. Уперше в історії клубу створено скаутський відділ, який очолив відомий у недавньому минулому гравець "зелено-білих" Юрій Беньо.

Спортивним директором "Карпат" призначено 44-річного фахівця Михайла Гулордаву, який народився в Сухумі і є громадянином України.

Михайло Гулордава - вихованець абхазького футболу, грав за юнацькі збірні Радянського Союзу, через травму в юному віці мусив завершити футбольну кар'єру. З 2007 по 2012 рік - агент ФІФА.

А посаду віце-президента клубу отримав 34-річний Віктор Вацко, чудово відомий українським вболівальникам як футбольний телекоментатор. Своє рішення Віктор прокоментував так:

"Коли надійшла пропозиція з "Карпат", я, чесно кажучи, довго думав: приймати її чи ні. Найбільше, чого б я не хотів - це нашкодити "Карпатам". Моє головне завдання - це розвиток клубу за кращими європейськими зразками. Сім років я пильно стежив за німецьким футболом. Тому знаю про клуби Бундесліги досить багато і розумію, що можна багато чого зробити на їх манер".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram