>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Рамос: "У другому таймі довелося ризикувати"

Усі помисли іспанського коуча тепер спрямовані на матч із "Динамо".

Рамос: "У другому таймі довелося ризикувати"
Фото: 11na11.com

Наставник "Дніпра" Хуанде Рамос прокоментував непростий поєдинок з АІК:

- Привабливий вийшов матч для вболівальників. Багато голів, рахунок постійно змінювався. Складний для нас початок був - АІК швидко вийшов уперед. Після того як ми зрівняли рахунок за кілька секунд до перерви, господарі знову виявилися попереду. Це для нас було тяжким ударом.

АІК фактично мав лише два моменти біля наших воріт, тоді як ми своїх можливостей не реалізували. Нападники суперника були дуже наполегливими. Особливо в першому таймі було складно. Але у другому таймі після замін нам удалося перекрити їх.

У другому таймі нам довелося зробити ризиковані заміни. Іноді вони не дають користі, але цього разу удача була на нашому боці. Тепер постараємося відновитися і виграти в "Динамо" в неділю. Я випустив Федецького, оскільки нам треба було більше грати вперед. А Артем більш атакувальний гравець на фланзі, тому ми вирішили випустити саме його.

Калинич? Я оцінюю команду загалом, з погляду колективної гри, а не індивідуальності. Калинич сьогодні старався і добре допоміг команді. Таке буває, коли не забиваєш.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram