>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс приїхав до Швеції, щоб помахати Алієву рукою

Президент "Динамо" зробився фаном "Дніпра", або просто вирішив на власні очі поспостерігати за найближчим суперником по Прем'єр-лізі.

Суркіс приїхав до Швеції, щоб помахати Алієву рукою
Фото: Макс Левин

"Дніпро" у 2-му матчі групового турніру Ліги Європи в драматичному поєдинку обіграло АІК з рахунком 3:2. Доклав до цього ногу і Олександр Алієв. Втім, висловлювання гравця про недільну гру з "Динамо" у Прем'єр-лізі значно цікавіші.

"Для мене це звичайна гра чемпіонату. У мене не буде жодних образ на "Динамо". Це футбольна доля. Я тут в оренді, вийду і буду грати і добиватися позитивного результату для "Дніпра". Я нікому нічого доводити не буду. Ігор Михайлович знає, який я футболіст. Піти мені в "Дніпро" - не було його рішенням, навпаки, він був категорично проти. Ми з ним поговорили, обговорили таку ситуацію і разом ухвалили рішення.

Ми з ним чудово спілкуємося. Я в будь-який момент можу йому зателефонувати і зустрітися. Ще мені було приємно, що він приїхав сюди повболівати за українську команду. Я бачив його емоції (з трибун помахав рукою. - LB.ua) в момент, коли ми забили третій гол", - цитує Алієва сайт "Дніпра".

Додамо тільки, що "Дніпро" після двох перемог одноосібно очолює свою групу. У ПСВ і "Наполі" - по три очки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram