>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Белік: "Кварцяний - просто хвора людина"

У Запоріжжі зараз весело. Команда на останньому місці, тренер критикує гравців, гравці лають тренера.

Белік: "Кварцяний - просто хвора людина"
Фото: donbass.ua

У неділю стало відомо, що головний тренер запорізького "Металурга" Віталій Кварцяний перевів у дубль форварда Олексія Беліка. Олексій це рішення коуча без уваги не залишив:

"Ви, напевно, чули в телеефірі, чи не так? Мовляв, перевели мене в дубль, тому що "не забиваю". Бачите, Кварцяний і після гри з "Кривбасом" розкритикував своїх гравців, розповів, хто з нас поганий, а хто - дуже поганий. А я думаю, що йому розібратися треба було в рамках колективу, і почати - з себе.

А крім цього, підійти до гравців "Кривбасу", яких він колись відрахував, а вони за це йому в неділю "надавали по вухах", і попросити вибачення.

Навіщо мені з ним розмовляти? Чого мене може навчити тренер, який з десяти слів вживає вісім матюків? Про що мені з ним говорити? Вам, журналістам, може бути весело, коли він щось двічі на тиждень ляпне. Ну, посміялися, і все. А мені не смішно чути від нього дурницю щодня. Іноді складається враження, що це просто хвора людина. І попрошу: напишіть все саме так, як я сказав.

Загалом, щоб ви розуміли, у мене до тренера тільки одна претензія: хочу отримати в "Металурзі" чесну конкуренцію в першому складі. Чесну! Але ні - такого шансу немає. Бачите, Кварцяного вчасно розкусили в "Кривбасі", коли він почав розганяти команду і хотів привезти своїх гравців, а йому сказали: "Ні, нам такого не треба". У Запоріжжі це все, на жаль, відбувається".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram