>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шумахер вибере "Феррарі" чи "Заубер"?

В якій "стайні" продовжить свою кар'єру легендарний німець?

Шумахер вибере "Феррарі" чи "Заубер"?
Фото: EPA/UPG

Майбутнє пілота "Мерседеса" Міхаеля Шумахера, як і раніше, залишається невідомим. За чутками, які з'являвся в різних німецьких ЗМІ, семиразовий чемпіон світу може все-таки продовжити кар'єру і перейти в "Заубер". Однак колишній менеджер Шумахера Віллі Вебер зазначив, що на місці нинішнього менеджера Міхаеля почав би переговори з "Феррарі".

"Якби я продовжував опікуватися менеджментом Шумахера, то зараз відразу б стрибнув у машину і поїхав у Маранелло на переговори з Лукою ді Монтеземоло", - цитує Вебера Blick.

Проте нинішній менеджер Міхаеля Шумахера Сабіна Кем зазначила, що зараз не готова коментувати будь-яку інформацію.

"Не сказала б, що Міхаелю не вистачає можливостей. Просто зараз дуже рано говорити про які-небудь певні варіанти", - повідомила Кем.

У свою чергу чотириразовий чемпіон світу Ален Прост зазначив, що розуміє бажання Шумахера продовжувати виступати в "Формулі-1", незважаючи на вік, хоча, на думку Проста, Міхаелю краще було б закінчити кар'єру.

"Я був не дуже позитивно налаштований, коли почув про повернення Міхаеля в "Формулу-1" в сезоні-2010, тому що не зовсім розумів, навіщо йому це. В якусь мить потрібно вміти зупинитися", - цитує Проста RMC Sport.

Колишній власник команди "Формули-1", а нині телевізійний коментатор Едді Джордан в свою чергу вважає, що перехід в "Заубер" буде для Шумахера гарним варіантом.

"Я думаю, що в такому переході є сенс, тому що ситуація буде принципово іншою. У Шумахера буде можливість реалізувати свою пристрасть до перегонів, мати у своєму розпорядженні конкурентоспроможний болід, але при цьому виступати за маленьку команду, де панує більш сімейна атмосфера, ніж у такому глобальному колективі, як "Мерседес". Цей варіант може виявитися для Міхаеля оптимальним", - цитує Джордана GMM з посиланням на видання Welt.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram