>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ралі Фараонів: підсумки першого етапу

Вадим Нестерчук наразі шостий у своїй "ваговій категорії".

Ралі Фараонів: підсумки першого етапу

Фініш першого дня на "Ралі Фараонів" приніс цікаві новини. У категорії Т1 немає рівних Аль Халіфі Мутавеї - він фінішував з величезним відривом від Шлессера і Гадасіна. А його швидкість на прямих відрізках просто вражала. Шлессер довго йшов поруч з Мутавеї, а потім просто дав йому піти вперед. За словами штурмана Шлессера - Жильцова - це в стилі француза, а тому сьогодні буде інший темп і інші перегони.

Перший сход - Володимир Васильєв не доїхав до СР1, точна причина сходу ще не відома.

У категорії Т2 розігралася справжня війна: періодичні зупинки Варела, Альхелі, проблеми Нестерчука і лихий фініш Мітсухаші. Тепер по порядку.

Лідер української команди SIXT UKRAINE Вадим Нестерчук не дуже задоволений виступом в перший день ралі Фараонів. За його словами, можна було виступити краще, якби не втрата одного колеса на крутому схилі, де довелося швидко приймати рішення - або перевернути машину, або зірвати покришку. Втративши майже півгодини на заміну колеса і відкопування автомобіля, SIXT розмістилася на 5-му місці в категорії Т2, не суттєво відставши від своїх головних конкурентів.

А першим прийшов Мітсухаші, його темп був просто феноменальним, навіть занадто. Місцями не віриться, що категорія Т2 у вигляді 3-х тонної Тойоти може нав'язувати боротьбу категорії Т1. До речі, Ніколас Гібон на аналогічній машині їхав нарівні з екіпажем SIXT Ukraine - ніяких надшвидкостей. Плюс у Ніколаса пропущена контрольна точка, що додало йому штрафного часу до основного.

Підсумки на фініші:

1. MITSUHASHI JUN 3:06

2. GIBON NICOLAS +0.09

3. AL HELEI YAHYA +0.51

4. CINOTTO CARLO +0.53

5. VARELA REINALDO +0.57

6. NESTERCHUK VADYM +1.16

7. DE LORENZO DARIO +1.40

8. CINOTTO MICHELE +1.42

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram