>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: "Дніпро" сильніше за "Динамо"

Коуч "гірників" розкриває секрети.

Луческу: "Дніпро" сильніше за "Динамо"
Фото: maestrovip.livejournal.com

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу розповів Gazeta Sporturilor про ситуацію в українському футболі:

"Наші футболісти грають дедалі краще і забивають багато голів, але якщо ви подивитеся на мою попередню роботу, то побачите, що з часом мої команди прогресували.

Футболісти підвищували свою вартість, гра ставала дедалі більш видовищною... Словом, жодних випадковостей тут немає. Це все результат деяких гарних і своєчасних рішень. "Шахтар" стає дедалі досвідченішим, принципи гри стабілізуються, травми не мучать, хлопці знаходять впевненість ... вдумайтеся: в останньому матчі з "Динамо" середній вік нашого півзахисту й атаки при цьому становив всього 24 роки!

Київ помилився. Коли побачили, що вони не можуть нас перемогти, в клубі зважилися радикально перебудувати команду за рік. Велика помилка. Є й інший приклад. Подивіться на "Зеніт". Придбали двох гравців за 100 мільйонів, а це дестабілізувало всю команду. Відтоді "Зеніт" не перемагає, а атмосфера в команді зіпсована.

Золотий дубль? Сезон попереду довгий, може статися все, що завгодно. Як знати, може, мене підстерігає ще один трамвай (гірко посміхається). Ні, загадувати наперед не буду, вважаю за краще думати про найближчий матч. У нас поєдинок з "Дніпром", командою Хуанде Рамоса. Вони перемогли ПСВ 2:0 і виглядають сильніше, ніж "Динамо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram