>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Снукер: Робертсон програв Перрі

Фаворити продовжують сходити з дистанції.

Снукер: Робертсон програв Перрі

У другому раунді турніру Шанхай Masters не без підстав можна було очікувати запеклу боротьбу. Але яким виявилося здивування, коли три з восьми матчів завершилися сухими перемогами, ще два - з рахунком 5:1, а результату 5:4 не було взагалі.

У першій сесії Алі Картер досить несподівано розгромив Стівена Магуайра, зробивши в одному з п'яти фреймів серію в 120 очок. Сухий рахунок було зафіксовано у зустрічі Ніла Робертсона, але... не на його користь. Чудово зіграв Джо Перрі, який часто грає з Нілом у рідному клубі.

Жодного фрейму не віддав Джон Хіггінс Раяну Дею. А Ряан, здавалося б, набрав непогану форму, провівши в попередніх двох матчах в Шанхаї три сотенні серії.

По одному фрейму віддали Стюарт Бінхем Джеймі Коуп і Грем Дотт - Стівену Лі.

Марк Вільямс і Ріккі Уолден до перерви були на рівних - 2:2. Потім Марк взяв три партії поспіль. Вдруге рахунок 5:2 вийшов у Джадда Трампа з Марком Алленом. Але тут спочатку в рахунку повів Аллен - 2:0, а потім пішов прихований "бублик" від Джадда (з сотенною серією).

Найтривалішим і запеклим виявився матч Шона Мерфі з Марком Кінгом. Перевага була у Шона - 3:0. Невдовзі ця перевага скоротилася до мінімуму, та й після семи фреймів Мерфі вів лише 4:3. І все-таки Шону вдалося "на нуль" взяти наступну партію і виграти зустріч.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram