>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кесар: "У НБА стартова п'ятірка дуже важлива, для нас - ні"

БК "Азовмаш" до сезону готовий. Головний тренер маріупольців у цьому впевнений.

Кесар: "У НБА стартова п'ятірка дуже важлива, для нас - ні"
Александар Кесар
Фото: novosti.rs

На сьогоднішній прес-конференції головний тренер "Азовмашу" Олександр Кесар розповів про пріоритети команди в майбутньому сезоні і представив громадськості нового капітана:

"Ми будемо грати в трьох серйозних змаганнях. Це дуже непросто. Ми повинні швидко організувати нашу командну гру. Важко проводити матчі кожен другий день, але я сподіваюся, що все буде добре. Ми не можемо сказати зараз, що якийсь турнір пріоритетний, тому що всі турніри важливі для клубу.

Ми почали тренуватися з однією групою гравців, після чого до нас приєдналися збірники. Потрібно перебудуватися, ввести в команду тих, хто до нас приєднався. Крім того, у нас у деяких гравців є пошкодження. Я не можу сказати, що ми на початку шляху. Ми зробили те, що планували, але ситуація зараз трохи змінилася. Ми трохи сповільнилися, але це цілком нормальна ситуація для будь-якого клубу. У НБА стартова п'ятірка дуже важлива, для нас - ні. Хто буде в кращій формі, той і виявиться в стартовій п'ятірці. В цілому, на Кубку "Азовмашу" ми подивимося, що потрібно підкоригувати, що поліпшити. Це буде остання перевірка перед стартом у Суперлізі.

Ми призначили капітаном Олексія Печерова. Я думаю, що цей хлопець заслужив бути капітаном команди. Вважаю, що він готовий вести за собою партнерів і піклуватися про свою команду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram