>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

L`Equipe: щедрість "Динамо" не знала меж

"Замість тесту на міцність отримали демонстрацію сили" - київський клуб не виправдав надій французьких журналістів.

L`Equipe: щедрість "Динамо" не знала меж
Фото: EPA/UPG

Журналісти провідного спортивного видання Франції L `Equipe хвалять парижан і водночас дивуються від гри гостей:

"Париж чекав на Лігу чемпіонів довгих вісім років. Звісно, більшість уболівальників "ПСЖ", відправляючись на "Парк де Пренс", чекали цей матч з нетерпінням і великою тривогою. Однак тест на міцність перетворився на демонстрацію сили. Суперник виявився не таким вже і грізним. З усіх зіграних матчів в поточному сезоні гра з "Динамо" для Анчелотті виявилася найпростішою.

Ця київська команда нічого не має спільного з тим колективом, який 2009 року розгромив "ПСЖ", з тією "фабрикою чемпіонів", яка дала футболу Андрія Шевченка.

Тайво, Кранчар, Ідейє не вразили. Екс-захисник "Олімпіка" взагалі, як здалося, був не готовий до того тиску, який на нього зробили трибуни. Нігерієць здався ще в дебюті. Як і вся команда.

Гості з перших хвилин надали Пасторе вільний простір. А капітан "Динамо" Михалик, виставивши ногу в штрафний, сам запропонував Менезу впасти. Потім настала черга Тьяго Сілви. Бразилець не тільки чудово грав в обороні, але і відзначився забитим м'ячем. Щедрість гостей з України в цей вечір була безмежна.

Побоювання, що дорога "купівля" Тьягу Сілва буде перебувати в густій тіні Алекса, не виправдалися. Вчора вони доповнювали один одного, а в перспективі ця бразильська зв'язка в обороні може стати кращою не тільки у французькій Лізі, але і на континенті.

Що ж, "ПСЖ" свій шостий сезон в Лізі чемпіонів почав чудово. Але це всього лише один матч, який показав нам, як можуть грати паризькі зірки. Завдання Карло Анчелотті - перетворити цей сигнал в постійну величину".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram