>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ультрас "Динамо": "Матч з "Зорею" - це диверсія проти футболу"

Фанати київського "Динамо" продовжують протестувати проти проведення матчів української Прем'єр-ліги в робочий час для більшості вболівальників.

Ультрас "Динамо": "Матч з "Зорею" - це диверсія проти футболу"
Фото: Макс Левин

Під час нещодавнього матчу київського "Динамо" проти львівських "Карпат" на трибуні "динамівських" фанатів було розгорнуто банер з текстом: "Вимагаємо змінити час початку матчу "Динамо" - "Зоря" і заборонити проведення ігор в робочий час". Вчора один з офіційних ресурсів ультрас "Динамо Київ" опублікував заяву, в якій засуджується практика призначення ігор на незручний для вболівальників час:

"Початок матчу в робочий день о 17.30 автоматично означає те, що більшість уболівальників, як "Динамо", так і "Зорі", чий робочий день триває до шести-семи годин вечора, не зможуть побачити перший тайм матчу навіть по телевізору. А ті з них, хто хотів відвідати НСК "Олімпійський", змушені будуть взагалі брати на роботі відгул".

Крім того, найбільш активні уболівальники столичного клубу вважають, що проведення матчів у робочий час є ніщо інше як "диверсією проти футболу":

"Такий час стартового свистка, та ще й у будній день, можна охарактеризувати тільки словами "диверсія проти футболу". Не дивно, що саме фанати "Динамо" Київ звернули увагу на цю проблему. Сподіваємося, що керівництво обох клубів знайде можливість хоча б змістити початок матчу на пару годин пізніше, і, таким чином, на ділі, а не на словах, продемонструє свою зацікавленість у вболівальників на трибунах".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram